Náš Speciální den otevřených dveří


V polovině července se v areálu naší společnosti v Nýřanech u Plzně konala ojedinělá akce, na níž byly stávajícím i budoucím zákazníkům, novinářům a zájemcům z řad široké veřejnosti představeny speciální vozidla určená pro stavebnictví a lesnictví. Po celou dobu byli k dispozici profesionální prodejci společnosti NEVA Group s. r. o. Přímo na místě vysvětlovali možnosti a varianty nástaveb zástupci společností UMIKOV CZ s.r.o. a SCHWING Stetter Ostrava s. r. o., a to rovnou u představovaných vozidel.

Konkrétně šlo o soupravy pro odvoz dřeva DAF CF510 FAT a  dvě TATRY PHOENIX 6x6 a domíchávače betonu DAF CF410 FAD a TATRA PHOENIX 6x6  v limitované edici Präsident. Zároveň proběhlo i slavnostní předávání vozidel novým majitelům.

Expozici doplnila také vlajková loď společnosti DAF, která v loňském roce získala prestižní ocenění ITOY –  DAF XF480 Super Space Cab – nejprodávanější tahač v České Republice (a nejen v ní) roku 2017 a 2018.

Akce se skutečně vydařila, celkem přišlo 74 osob ze 42 společností, a tak tato prezentace nebyla poslední a zákazníci se mají na co těšit i v budoucnu.

Podrobnosti a další fotografie naleznete v připojeném článku z časopisu Doprava a silnice. Přejeme pěkné počtení!